Tilbud

Gulve


Lægning af panelgulv, lamineret trægulv eller belægninger? Renovering af trægulve, gulvslibning, opfriskning eller maling? Eller har du måske brug for en, der effektivt og hurtigt kan lægge fliser på dit badeværelse eller køkken inkl. sofistikerede dekorationsfliser? Overlad det til os! Vi kender gulve som vores egne lommer. Og vi tager gerne hånd om netop dit gulv! Vi starter lige fra støbning.

Du kan derudover overlade det til os at fjerne de gamle belægninger og PVC fliser – vi håndterer dit gulv fra A til Z. Se de opgaver, vi har udført, i vores portefølje.

Afvanding


Hos Istand beskæftiger vi os med udførelse af dræn, afvandinger og bygningsisolering. Vi er ikke bange for vand! Og det beviser vi effektivt – vi har allerede udført hundredvis af afvandingsopgaver, hvoraf hver eneste har været en succes. Fra nu af bliver fugt i huset eller i lejligheden ikke længere et problem for dig!

Maling


Maling? Intet problem! Vi maler vægge, facader, porte og låge med emulsionsmalinger og oliebaserede malinger. På et splitsekund fjerner vi den gamle maling, som du for længe siden er blevet træt af, fra væggene. I forbindelse med vores arbejde har vi håndteret hektoliter af malinger – dem er vi gode venner med, så rådgiver vi dig gerne om, hvad og hvordan du skal gøre. Det eneste du selv skal gøre, er at spørge os!

Omfattende service


Hos Istand beskæftiger vi os ikke kun med færdiggørelsesarbejde, men vi bygger helt fra scratch – enfamilieshuse, tage, garager, skure, sommerhuse og meget mere. Vi samarbejder gerne både med individuelle kunder og firmaer. Problemfrit, professionelt og til en god pris. Er du sulten på detaljer? Du ved, hvor du finder os :)


Har du brug for noget andet?

Byggearbejder, el og hydraulik – det hele er vores domæne og speciale, hvor vi hele tiden udvikler os. Har du en anden opgave til os? Intet problem, ret bare henvendelse til os. Vi elsker udfordringer!